Recenzije

7,4
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
7,4
Udobnost
6,9
Lokacija objekta
8,3
Sadržaji
6,7
Osoblje
7,8
Omjer cijene i kvalitete
7,0

Recenzije

    Domina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    3,8
    19. prosinca 2017.

    Loše

    Rezervirali smo studio apartman, da bi došli u kupatilo koje je imalo los miris i jako je malo,morali smo prelazit hodnik, od gosti u susjednu sobu dijelila su nas vrata tako da smo mogli cut hrkanje, hodanje po sobi jer škripe podovi i kreveti, rucnik smo dobili jedan za dva dana,
    Blizina centra
    Vanja
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    2,5
    11. lipnja 2017.
    Ništa od parkinga do smještaja na četvrtom katu bez lifta a ja polu invalid
    Katastrofa ništa
    katarina Peraic
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    22. prosinca 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ena
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. prosinca 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    12. prosinca 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Salam
    om

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    6. siječnja 2018.

    With

    The bath room was little bit tight and small and the building without elevator while the apartment is on the 4th floor.
    Kitchen facilities and patio.
    Damir
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    24. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Samantha
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. rujna 2017.

    Clean, comfortable, cheap, and close to the centre

    Shower was a little low and doors a little stiff.
    This apartment was great, so cheap and very big, comfortable, quiet and just a 15min walk to the centre of Zagreb. we were able to get an airport transfer through this proprietor too. Doors are a little stiff to open sometimes but other than that, is stay again and recommend it to anyone on a budget but wanting to still be close to all the action!
    Eve
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivan
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    4,6
    24. srpnja 2017.

    In Zagreb you can get more for less money

    The property is more like a hostel with two rooms inside of apartment, then a 3* hotel. No air conditioner.
    Location is fine
    CHI MING
    hk

    Prosječna ocjena recenzija

    6,2
    14. studenog 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Denis
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    28. rujna 2016.

    Old apartment in need of maintenance for hot water and door locks

    Water for shower runs from hot to cold in a few seconds mostly cold. 3 Keys to reach room,very difficult to lock and unlock main entrance and apartment.
    Friendly welcome Great location
    Jennifer M
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    22. srpnja 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.